Onze Diensten

Om u te voorzien van de beste schoonmaakservice, bieden wij u een compleet dienstenpakket aan. Deze totaaloplossing bestaat uit 3 hoofdgebieden:

Reguliere en periodieke schoonmaakwerkzaamheden

Het dagelijks, wekelijks en periodiek schoonhouden van bedrijfspanden, kantoren, kinderdagverblijven en gebouwen in het onderwijs. Voor iedereen is het fijn om arbeid te leveren in een hygiënische omgeving. Maar ook de uitstraling naar uw eigen klanten of bezoekers is van grote waarde.

 

Specialistische Reinigingsdiensten

Naast reguliere schoonmaakdiensten voeren wij specialistische reinigingsdiensten voor u uit. Snel en binnen 24 uur inzetbaar door geheel Nederland. Op eenmalige, dagelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse, kwartaal-, jaarlijkse of afroepbasis. Wij adviseren u en maken alles schoon op het gebied van:

  • Glasbewassing
  • Gevelreiniging
  • Dieptereiniging
  • Industriële reiniging: bouw- en nieuwbouwopleveringen
  • Vloeronderhoud: linoleum, natuursteen, hout, marmer, steen, tapijt en gymzaal

 

Spoed & Calamiteiten Schoonmaak & Cleaning Services

Je wilt het liever voorkomen, maar noodsituaties zoals brand- en waterschades, achterstallig periodiek werk en milieuaantasting komen helaas voor. Bij schoonmaakcalamiteiten en spoedopdrachten is Ned Cleaning Services vrijwel binnen 24 uur operationeel en inzetbaar in geheel Nederland.

Bel direct en gratis naar: 0800-22222 99