Onze werkvelden

Elk werkveld kent zijn eigen aanpak. Zo is bijvoorbeeld het schoonmaken van een bedrijfskantoor anders dan het reinigen van een sportschool. Schoonmaken is een vak en wij verstaan dat. En u profiteert van onze jarenlange ervaring binnen elk werkgebied.

1.Kantooromgeving: overheid en bedrijfsleven

Schoonmaken is mensenwerk en vakwerk.

Wij zijn u graag van dienst met uitsluitend betrouwbare en deskundige medewerkers. Mensen die hun vak én de opdrachtgever serieus nemen. Zij worden bijgestaan en gecoacht door ervaren regiomanagers. Voor elke opdracht ontvangen onze medewerkers een glasheldere instructie voor het op de juiste wijze schoonmaken van uw kantoor.

Ned Cleaning Services ontfermt zich over al uw schoonmaakwerk. Van vloer tot plafond, van kantine tot kantoorkamer en van ramen tot toilet. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers werken met moderne apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

Milieuvriendelijk schoonmaak

Wij zijn trots op ons speciaal voor u ontwikkeld milieubeleidsplan, dat wij maatschappelijk verantwoord in de praktijk brengen. Dit beleidsplan is gecertificeerd conform het ISO 14001 systeem. Wij ontzorgen u, elke dag weer, door een schone en representatieve werk- en leefomgeving af te leveren.


2.Onderwijs: Scholen, Universiteiten en Studentenverenigingen

Bij het maken van de schoolkeuze voor de kinderen, is het voor ouders van belang dat een school er schoon en fris uitziet. Een nette en ordelijke leefomgeving beïnvloedt de resultaten van leerlingen namelijk positief. Ned Cleaning Services heeft jarenlange ervaring met schoonmaken in het onderwijs. Wij creëren samen met u de schone en verzorgde uitstraling die een school nodig heeft. De hygiëne in het onderwijs is een gezamenlijke missie.

Samenwerking met Ned Cleaning Services heeft voor een onderwijsinstelling praktische voordelen:

  • NCS is uw partner die de zorg voor het totale gebouw coördineert.
  • NCS werkt met een schoonmaakrooster dat op de onderwijskalender is aangepast: minimale bezetting in vakantieperiodes, flexibele werkuren voor avondonderwijs.
  • NCS biedt de mogelijkheid schoonmakers fulltime in te zetten.
  • NCS biedt, indien gewenst door u, ervaren medewerkers aan die inzetbaar zijn als conciërge of kantinebeheerder.

3.Gezondheidszorg: ziekenhuizen en zorginstellingen

Als u denkt aan gezondheidszorg, dan denkt u ongetwijfeld aan hygiëne. Een schone omgeving in een gezondheidsinstelling is van levensbelang. Ned Cleaning Services kent het klappen van de zweep in de gezondheidszorg. Niet alleen de kamers van patiënten, ontvangstruimten, recepties en wachtkamers moeten schoon zijn, ook de keukens behoren tot in het kleinste hoekje proper te zijn.

Voor keukens hebben wij nog een extra schoonmaakstrategie: de dieptereiniging. Hiermee sneuvelt elke bacterie. Schoonmaakprotocollen, richtlijnen voor het schoonmaken van operatiekamers, wij kennen de eisen en zetten deze om in daden.

Referenties Gezondheidszorg

 

4.Maatschappelijke instellingen en verenigingen:

NCS is ook gespecialiseerd in het schoonmaken van:

  • Sportscholen
  • Zwembaden
  • Sportkantines
  • Kinderdagverblijven

5.Particulier: Vereniging van Eigenaars en particulier woningen

Geen zin om schoon te maken? Laat de specialist het werk voor u doen! Wij maken met plezier voor u schoon en bieden de beste kwaliteit tegen een zeer schappelijke prijs. Zo bent u verzekerd van een stralend resultaat.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om periodiek onderhoud of eenmalige schoonmaak na een feestje: wij staan voor u klaar!