Wie zijn wij?

Ned Cleaning Services staat al 10 jaar garant voor schoonmaken in de hoogste categorie. Met 60 schoonmaakobjecten die door heel Nederland worden uitgevoerd door 50 gecertificeerde medewerkers, bedienen wij onze klanten. Onze totaaloplossing binnen elk werkveld reinigt uw zorgen volledig. U kunt geen enkele schoonmaakdienst bedenken, of Ned Cleaning Services voert het uit.

 

Wat mag u verwachten wanneer u met Ned Cleaning Services in zee gaat:

  • Duidelijkheid: de taken, bevoegdheden en werkzaamheden zijn vastgelegd.
  • Flexibiliteit: de taken en werkzaamheden zijn uitwisselbaar.
  • Motivatie: betrokkenheid en bewust functioneren van onze medewerkers.
  • Kwaliteitsgarantie: zekerheid voor de klant over het nakomen van de afgesproken dienstverlening.
  • Klanttevredenheid: onderzoek en controle van de schoonmaakprojecten.

 

Onze medewerkers

Collega’s bij Ned Cleaning Services zijn het in het bezit van een VCA-certificaat. VCA – Veiligheid Checklist Aannemers – staat garant voor een structurele beheersing van de werknemersveiligheid. Goed voor u als opdrachtgever, en goed voor ons als opdrachtnemer. Maatschappelijk gezien geeft dit namelijk minder kans op calamiteiten, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid door ongevallen. Kortom: het komt de totale kwaliteit van het werk ten goede, met minder faalkosten als resultaat.

 

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is van levensbelang. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van de kwaliteitszorg. Zowel onze eigen normen als de geldende, internationale normen zijn hierin maatgevend.

 

ISO 9001

Met dit certificaat voldoen wij aan de eisen van de wet- en regelgeving die hierbij van toepassing zijn. Het betekent dat onze kwaliteitszorg binnen de organisatie hoog aangeschreven staat; deze wordt gewaarborgd door het voeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.

 

ISO 14001

ISO 14001 is de internationaal erkende norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Deze norm heeft als doel de milieuprestaties binnen organisaties helpen te beheersen en verbeteren. Dit certificaat geldt voor het totale dienstenpakket. Ned Cleaning Services is in de schoonmaakbranche vrij uniek; het aantal schoonmaakbedrijven dat in Nederland volledig is gecertificeerd, is op één hand te tellen.

 

VCA

Onze medewerkers werken met een VCA-certificaat op zak en werken volgens de Veiligheid Checklist Aannemers.

 

VSR en VCCN

Wij zijn lid van de erkende verenigingen in de schoonmaakbranche VSR en VCCN.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ned Cleaning Services neemt haar verantwoordelijkheid voor minimale belasting van het milieu. Dit doen wij door te werken met alkalische schoonmaakmiddelen en milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Ook zijn wij ons bewust van het feit dat het werken in de schoonmaakbranche people business is; onze medewerkers zijn mensen die hard werken om werkplekken schoon te maken en schoon te houden.
Ned Cleaning Services heeft in 2011 als een van de eerste schoonmaakbedrijven de Code Verantwoordelijk Marktgedrag voor de Schoonmaak- en Glazenwasserbranche ondertekend.